Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

Bindemanis plosās Vecrīgā

© draugiem.lv

Aizvadītajā svētdienā, kad vairākums Latvijas iedzīvotāju vienojās kopīgā labdarības akcijā, ar dažādiem skandāliem popularitāti iemantojušais dīdžejs Kaspars Bindemanis kopā ar draugiem plosījās pa Vecrīgu – te piesavinoties maziem bērniem domātas spēļmantiņas, te sakurinot uz ielas pamatīgu ugunskuru.

Gana savdabīgi grilēšanas sezonu aizvadītajās brīvdienās atklāja bez dīdžeja licences Vecrīgas klubos spēlējot policijas vairākkārt pieķertais Kaspars Bindemanis – ērti iekārtojies uz bāra «Roks cepurē» motocikla, divmetrīgais dīdžejs, tērpies no galvas līdz kājām baltā, noraudzījās gaišā dienas laikā uz Miesnieku ielas sakurinātajā ugunskurā.

Līksmība turpinājās: Kaspars Bindemanis maigi noglāstīja galvu puisim, kas vēl pirms mirkļa, par prieku divmetrīgajam dīdžejam, bija padevīgi ļāvies savā kāju pirkstu starpā iespraust aizdedzinātu cigareti.

Kopā ar Bindemani izklaidējās arī bijušais Tukuma domes priekšsēdētāja padomnieks Toms Čeže. Kamēr pārējie gaidāmajai «ugunspirtij» iepirka degšķidrumu un ogles, dīdžejs ar jauniegūto draugu Kronvalda parkā nodevās rotaļām, talkā ņemot maziem bērniem domātu metamo kauliņu.