Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Izklaide

NOKLAUSIES: mūziķe Elizabete Zagorska laiž klajā jaunu singlu

© Publicitātes foto

Dziedātāja Elizabete Zagorska šodien laidusi klajā savu jauno singlu „Mana Āfrika”, kas tapis kopā ar mūzikas komponistu Egonu Valteru, dziesmu vārdu autoru Lauri Valteru un mūzikas producentu Reini Briģi.

„Dziesma ir par cilvēku sajūtām, emocijām un attiecībām, jo ikviens no mums ir īpašs, kad varam dalīties savās sajūtās ar citiem, sev jaukiem un mīļiem cilvēkiem! Mūsu sirdis ir karstas un īpašas, enerģiskas un nepieradinātas kā Āfrika!”, skaidro vārdu autors Lauris Valters, kuram šī ir pirmā sadarbība ar Elizabeti Zagorsku.

Singla aranžija tapusi iespaidojoties no Āfrikas ritmiem, samiksējot dažādus instrumentus, basu līnijas un aktuālās mūzikas tendences, apvienojot tās ar astoņdesmito gadu ritmu skanējumu, kas joprojām patīk un skan interesanti savienojumā ar Elizabetes Zagorskas vokālu. Dziesmas „Mana Āfrika” aranžiju veidojis mūzikas producents Reinis Briģis.

„Jau klausoties dziesmas demo versiju, es sajutu un sapratu, ka šī dziesma ir jāieraksta un jāiedzied. Tajā apvienojas sievišķība, maigums un ugunīgais Āfrikas ritms, sirds karstums, kas mīt jebkurā sievietē. Lai arī dziesma izklausās viegla un plūstoša kā upe, tomēr tajā ir jūtama ugunīga enerģija un ritms. Tas ir veltījums visām sievietēm, kuras mīl un izjūt mīlestību.”, par jauno singlu un kopdarbu piebilst dziesmas izpildītāja Elizabete Zagorska.