Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Izklaide \ Gardēžiem

Rīgā notiks Alus festivāls

4. septembrī Rīgā, Ķīpsalā notiks pirmais alus festivāls, kurā apmeklētājus priecēs gan vērienīgais alus šķirņu klāsts un īstas alus uzkodas, gan plaša izklaides programma visai ģimenei.

Festivālā varēs baudīt gan jau labi zināmas un iecienītas alus šķirnes,gan mazo alus brūvētavu darīto alu. Latvijas ražotājus pasākumā pārstāvēs "Aldara", Cēsu", "Piebalgas", "Tērvetes", "Madonas", Brenguļu", "Butautu", "Valmiermuižas", kā arī citi. No citās zemēs ražotajiem alus zīmoliem būs "Stella artois", "Hoegaarden", "Staropramen" ,"Paulaner Hefe-Weisbier" ,"Beck’s", "Bavaria Premium", "Pilsner Urguell", "Velkopopovicky Kozel Dark" un citi. Tiks piedāvātas arī dažādas uzkodas un alum atbilstoša produkcija - sieri, gaļas, zivis, žāvēti produkti, delikateses, kā arī bezalkoholiskie dzērieni, saldējumi, saldumi utt.

Rīgas alus festivāls sāksies pulksten 10.00 no rīta un ilgs līdz 23.00.Izklaides programmā, kuru vadīs vieni no Latvijas populārākajiem spēkavīriem Raimonds Bergmanis un Aleksandrs Radzevičs, būs spēkavīru sacensības, populārās mūzikas koncerti, etnisko bungu šovs, alus zīmolu parāde. Pasākumā būs degustācijas, atraktīvi konkursi, sacensības un atrakcijas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pulksten uz lielās skatuves sāksies vakara koncerts. Ieejas maksa apmeklētājiem - 1 Ls, pirmsskolas vecuma bērniem ieeja bez maksas, skolēniem līdz 18 gadiem- 50 santīmi.

Muzicēs grupas "Linga", Gunārs Meijers, "Latgales dāmu pops", "Brenča muzikanti", "Sirius" un citi.