Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Svarīga informācija un karte Mesa un GACHO lielkoncerta apmeklētājiem

© Publicitātes foto

Jau šo sestdien, 19. augustā, Mežaparka Lielajā estrādē notiks mūzikas projektu Mesa un GACHO lielkoncerts “25 Gadi Mūzikas”, kas iezīmēs mūziķa Gata Irbes 25 gadus ilgo darbu uz skatuves.

Šī būs pirmā reize, kad abi mūzikas projekti - Mesa un GACHO, būs redzami un klausāmi līdzdarbojoties un papildinot vienam otru uz vienas skatuves - viena koncerta ietvaros.

Koncertā plānoti arī vairāki īpaši pārsteigumi. Viens no tiem: Lielkoncerta īpašie viesi būs leģendārā hiphopa grupa S’T’A, kas uzskatāma par vienu no stūrakmeņiem šīs kultūras aizsākumam Latvijas mūzikā.

Biļetes un maksājumi

Koncerta biļetes pieejamas tiešsaistē www.bilesuparadize.lv, tirdzniecības centra "Spice" informācijas centrā un visās “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās. Biļešu cenas sākot no 35€.

Koncerta norises vietā biļešu kase nebūs, taču pasākuma dienā līdz koncertam biļetes varēs iegādāties tiešsaistē www.bilesuparadize.lv.

Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieskaitot, ieeja koncertā vecāku pavadībā bez maksas. Sākot no septiņu gadu vecuma nepieciešama derīga koncerta biļete.

Ieejas biļetes var uzrādīt gan mobilajās ierīcēs, gan drukātā veidā un atkārtotai ieejai koncerta teritorijā biļete nav derīga

Koncerta teritorijā būs iespējams norēķināties ar skaidru naudu un atsevišķās tirdzniecības vietās arī ar maksājumu kartēm.

Vakara laika plāns un ieeja norises vietā

18.00 Ieeja koncerta teritorijā

20.00 Gacho

21.00 S’T’A

21.30 Mesa

Rīkotāji aicina uz koncertu ierasties laikus un būt saprotošiem, jo drošības kontrole un biļešu pārbaude var prasīt vairāk laika, pie ieejām izveidojot apmeklētāju rindas.

Publicitātes foto

Ieeja koncerta teritorijā plānota pa 5., 6. un 7. vārtiem. Organizatori aicina izmantot 6.vārtus, pie kuriem parasti ir mazāk cilvēku, tādā veidā izlīdzinot apmeklētāju plūsmu.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos paredzētā platforma atrodas iepretim 5.vārtiem. Nepieciešamības gadījumā tiks nodrošināts arī transports no Ostas prospekta, pie ēstuves “Šašliki Mangaļos” uz estrādi un atpakaļ cilvēkiem ar ratiņkrēsliem rindas kārtībā sākot no plkst. 18.00.

Fanu zona atrodas skatuves priekšā un uz to fani ir aicināti doties laicīgi, jo sākoties koncertam, fanu zona var būt grūti sasniedzama. Kā arī tajā ir aizliegts ienest alkoholiskos dzērienus un ēdienus.

Nokļūšana uz un no koncerta

Pasākuma rīkotāji atgādina, ka Mežaparka virzienā vienlaikus dosies liels skaits skatītāju, tāpēc nokļūšanai līdz koncertam jāierēķina ilgāks laiks.

No plkst. 17:00 tiek organizēti papildus reisi esošajā 11.tramvaja maršrutā, lai nogādātu visus apmeklētājus uz koncertu līdz 21:00. Pēc koncerta tāpat ir plānoti papildus tramvaju reisi no koncerta atpakaļ uz centru.

Velosipēdus un citus personīgos braucamrīkus (skrituļdēļus, personiskos elektriskos skūterus un ķiveres) varēs novietot "Balcia City Combo" velo novietnē/mantu glabātavā, kas atradāsies iepretim 6. un 7.vārtiem.

Organizatori sadarbībā ar koplietošanas pakalpojumu Carguru nodrošinās šī pakalpojuma lietotājiem bonusu, atstājot Carguru auto Mežaparkā. Kā arī būs sagatavotas papildus automašīnas Mežaparka rajonā, lai apmeklētāji varētu ar tām ērti doties mājup pēc koncerta.

Tāpat uz koncertu var doties ar vilcienu braucot līdz pieturai “Mangaļi”, ar vilcienu kustības sarakstu var iepazīties “Pasažieru Vilciens” mājas lapā www.pv.lv.

Koncerta apmeklētājiem jāņem vērā, ka personīgo automašīnu novietošana Mežaparkā un tā tuvumā būs apgrūtināta.

Ko nedrīkst ienest

Pasākuma norises vietā nedrīkstēs ienest lietussargus, pašbilžu kātiņus jeb "selfijstikus", foto un video aparatūras statīvus, saliekamos krēslus, ēdienus un dzērienus, taču ir atļauts ienest tukšas daudzkārt uzpildāmas ūdens pudeles, kas nav no stikla. Nedrīkst ienest arī profesionālu foto, video un audio aparatūru (izņemot ar pasākuma organizatoru atļauju), šaujamieročus, asus priekšmetus, pirotehniku, lāzerpildspalvas, bīstamas vielas un priekšmetus, ķiveres, skeitborda dēļus un citus aktīvā sporta piederumus, liela izmēra mugursomas, dzīvniekus.

Ar bērnu ratiņiem ieeja koncerta teritorijā ir atļauta. Drošības apsvērumu dēļ aizliegts koncerta laikā ar bērnu ratiņiem atrasties pūlī un/vai skatuves priekšā. Atļauts ienest zīdaiņiem paredzēto pārtiku oriģinālā iepakojumā un dzērienu bērnu pudelītē.

Tāpat ir atļauts ienest norises vietā pledus, uz kā apsēsties, ja ir tāda vēlēsanās, jo koncerta laikā Mežaparka estrādē nebūs soliņi, kas ir bijuši citos pasākumos, kuros ir bijušas sēdvietas.

"Balcia" īpašās aktivitātes

Velosipēdi un skrejriteņi kļūst par arvien populārāku galvaspilsētas iedzīvotāju satiksmes līdzekli, tādēļ atbalstot videi draudzīgāku pārvietošanos, tehnoloģiju apdrošināšanas uzņēmums “Balcia” pie Mežaparka lielās estrādes nodrošinās apsargātu “City Combo” stāvvietu, kurā varēs novietot velosipēdus, skrejriteņus un citus alternatīvus braucamrīkus. Novietojot savus braucamrīkus apsargātā stāvvietā, to īpašnieki bez maksas iegūs “Balcia” City Combo apdrošināšanu vienam mēnesim, kuru ērti varēs izmantot “Balcia” jaunajā mobilajā lietotnē.

Pasākuma VIP biļešu īpašnieki, koncertu varēs baudīt “Balcia VIP Lounge”, t.i. norobežotā, apsargātā VIP teritorijā, uz speciāli izveidota podesta - tuvu skatuvei un ar labu redzamību.

Visiem koncerta apmeklētājiem estrādes teritorijā būs pieejama īpaša “Balcia” veidota atpūtas un aktivitāšu zona ar dažāda veida izklaidēm, tajā skaitā alpīnisma sienu, kuru uzveicot varēs tikt pie bezmaksas atspirdzinošiem dzērieniem. Turklāt ātrākais alpīnisma aktivitātes dalībnieks saņems balvā “Balcia” EXTREME vai Junior apdrošināšanu.

Savukārt visiem “Balcia” jaunās mobilās lietotnes lietotājiem no š.g. 14. augusta līdz 18. augustam ir iespēja piedalīties spēlē “Skrāpē pa fikso!”, kurā iespējams laimēt kādu no 5000 vērtīgām balvām - biļetes uz Mesa un Gacho lielkoncertu, “OX Drive” dāvanu kartes, īpašus Mesa t-kreklus, cepures un citus suvenīrus, kā arī “Balcia” dzīvesstila apdrošināšanu ar atlaidi.

Ko vēl ņemt vērā!

Koncerta biļetes ir aizliegts izmantot kā balvas konkursos un zīmolu reklāmā bez organizatoru atļaujas. Dziesmu audio/video publicēšana pilnā garumā medijos (tajā skaitā sociālo tīklu kontos) bez atļaujas ir aizliegta un uzskatāma par autortiesību pārkāpumu.

Ar savu ierašanos uz pasākumu apmeklētājs piekrīt, ka var tikt filmēts un fotografēts. Uzņemtais materiāls var tikt translēts, reproducēts un izplatīts bez ierobežojuma.

Smēķēt pasākuma teritorijā aizliegts, izņemot īpaši norādītās vietās ārpus skatītāju zonas. Aizliegums smēķēt attiecas uz visa veida cigaretēm, t.sk. e-cigaretēm, vape, iqos, salt u.tml.