Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Latvijā

DIENAS SVARĪGĀKO NOTIKUMU KOPSAVILKUMS

© F64

Dienas svarīgā norišu apskats.

SĀKĀS LBL: Ar četriem mačiem Mārupē, Valmierā, Jūrmalā un Jelgavā šodien sākas 24. Latvijas Basketbola līgas sezona. Par sešām vietām izslēgšanas turnīrā cīnīsies 10 komandas, bet lielākais līdzjutēju kairinātājs šobrīd solās būt ULEB Eirolīgas rekordists Kaspars Kambala.

TIESĀSIES: Partijas "No sirds Latvijai” priekšsēdētāja Inguna Sudraba ir vērsusies Valsts policijā ar iesniegumu par kriminālprocesa uzsākšanu. Pamatojoties uz Latvijas Republikas Kriminālprocesa likuma 369. un 370. pantu iesniegumā lūgts veikt ekspertīzi 21. septembrī TV3 raidījumā ''Nekā Personīga'' demonstrētajam sižetam, kurā redzams ti kā notikušais „lidojumu uz Maskavu”.

DINAMO PRET SLOVAN: Izbraukumu turpinās Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas "Dinamo", kas šovakar 20:00 tiksies ar Bratislavas "Slovan" - komandu, kas viesos pārspēta abās tikšanās reizēs. Taču laukuma saimnieku rīcībā būs pieredzējušais uzbrucējs Ladislavs Naģs, kurš deviņos mačos izcēlies ar desmit vārtiem. Tiešraide kanālā "Viasat Sport Baltic".

SENIORU LABKLĀJĪBA: Vislabākā dzīve gados veciem cilvēkiem ir Norvēģijā, bet Latvija globālā pētījumā par vecu cilvēku dzīves apstākļiem ierindojas 35.vietā, gada laikā pakāpjoties par desmit pozīcijām. ANO Iedzīvotāju fonda un starptautiskās organizācijas "HelpAge International" veiktajā globālajā novecošanās indeksā izvērtēta gados veco cilvēku dzīves kvalitāte 96 valstīs.