Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Pasaulē

Turcijā zem akmeņu kaudzes atrod sievietes un pusaudzes līķi; aizdomās tiek turēts lietuvietis

© Pixabay.com

45 gadus vecais lietuvietis Andrejs Kušlevičs tiek turēts aizdomās par savas bijušās sievas un viņas meitas brutālu nogalināšanu. Mediji ziņo, ka pēc pastrādātā lietuvietis aizbēga no Turcijas un vēlāk ar automašīnu no Francijas devies uz Lietuvu, raksta tv3.lt.

Šobrīd Lietuvas likumsargi skaidro, ka pagaidām neesot saņēmuši Interpola aizturēšanas orderi, tāpēc vēl nav uzsākuši vīrieša meklēšanu.

Iepriekš tika ziņots, ka Turcijā zem akmeņu kaudzes kalna pakājē tika atrasti divi līdz nāvei sadurti cilvēku līķi - kā vēlāk izrādījās, tā bija 42 gadus vecā Irina, kura Turcijā strādāja par modeli un bija Krievijas pilsone, un viņas 15 gadus vecā meita. Abu sieviešu līķi tika atrasti netālu no īrētas villas, kurā viņas dzīvoja.

Presē tiek ziņots, ka vīrietis no Turcijas bēdzis uz Lietuvu, turklāt pēc bijušās sievas un viņas meitas nogalināšanas viņš arī nolaupījis abu kopīgo 5 gadus veco dēlu Ivanu.

Lietuvas likumsargi apstiprina, ka pagaidām nav saņēmuši Interpola aizturēšanas orderi. “Lietuvas policija nav saņēmusi nekādu informāciju no Turcijas par šo personu. Tāpat vēl nav uzsākta viņa starptautiskā meklēšana,” stāsta Policijas pārvaldes pārstāvis Ramūnas Matonis.

Turcijas varas iestādes jau ir izvirzījušas teoriju, kāpēc māte un meita varēja tikt nogalināti - domājams, ka starp bijušajiem laulātajiem bijis strīds par aizgādības tiesībām pār bērnu. Sieviete Krievijas tiesā pieprasījus pilnas aizbildnības tiesības pār savu 5 gadus veco dēlu.

Par dubultslepkavību aizdomās tiek turēts Irinas bijušais vīrs, 45 gadus vecais Andrejs Kušļevičs. Vīrietis ir Lietuvas pilsonis, kurš iepriekš sodīts par noziegumiem gan Krievijā, gan ārvalstīs. 2016. gadā viņš tika aizturēts Šeremetjevas lidostā - Monako policija viņu meklēja par dimanta nozagšanu vietējam oligarham, tomēr Kušļeviam izdevās aizbēgt, un tika ierosināta krimināllieta par bēgšanu.