Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Svarīga mājas dzīve

Labdien! Saprotu, ka katram ir sava sūtība un prioritātes, tomēr vēlos pajautāt. Man ļoti rūp viss, kas saistās ar mājām un ģimeni. Draugi reizēm saka, ka es ar savām rūpēm pārspīlēju. Vai tas ir kāds karmiskais uzdevums? Esmu dzimusi 1975. gadā Lauvas zīmē. Valda

Jūsu individuālajā astroloģiskajā kartē privātajā jomā neatrodas tie parametri, ko astroloģijā mēdz uzskatīt par norādēm uz karmiskiem uzdevumiem, taču tajā sektorā, kas atbild par mājas dzīvi, atrodas Mēness. Šāds stāvoklis norāda, ka cilvēkam mājas dzīve ir svarīga un ar to arī lielā mērā saistās emocionālais komforts. Faktiski pat varētu teikt, ka bez ģimenes viņi jūtas nelaimīgi. Garastāvoklis ir atkarīgs no attiecībām ģimenē, viņi bieži vien diezgan ilgi atrodas vecāku aizbildniecībā, īpaša loma ir mātei. Patīk darīt saimniecības darbus, un šāds stāvoklis īpaši labvēlīgs ir sievietes horoskopā.

Jūsu piedzimšanas brīdī Saule atradusies Lauvas zīmē, un šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem arī ir svarīga mājas dzīve, ģimene un savējie. Mēness, kas atbild par emocijām, jūsu horoskopā atrodas Svaru zīmē, kas norāda uz jūtīgumu pret tuvinieku izteikumiem un situācijām ģimenē. Šīs kombinācijas norāda, ka mājas dzīve ieņem nozīmīgu vietu, tomēr ar rūpēm pārspīlēt nevajadzētu. Jūsu horoskopā kā svarīgas tēmas iezīmējas arī karjera, mācības, varētu būt arī labas iespējas ģimenes biznesa izveidē. Svarīgi ir realizēties visās jomās, kur ir labas iespējas.