Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide

Horoskopi februārim

AUNS

Vajadzētu atrast laiku vienatnei, lai sakārtotu domas, nodotos harmonijas meklējumiem un, iespējams, iepazītos ar jogu, meditācijām un tamlīdzīgām nodarbēm, kas palīdz nodrošināt līdzsvaru. Sabiedriskām aktivitātēm, ballītēm un bezmērķīgiem tusiņiem nav īstais laiks. Pievērsieties mājas saimniecībai, uzlabojiet interjeru vai iegādājieties kādu lielāku pirkumu.

VĒRSIS

Daudz prieka gūsiet no tikšanās ar draugiem un domubiedriem. Ir piemērots laiks prezentācijām, savu ideju izklāstīšanai, sponsoru un atbalstītāju meklējumiem. Jūs pavadīs cilvēku labvēlība un simpātijas. Darbā iespējamas sarunas saistībā ar jauniem projektiem, tomēr visu rūpīgi izvērtējiet, vienošanās noformējiet juridiski korekti un esiet precīzs ar dokumentiem. Jāsargās no stresa.

DVĪŅI

Pirmajā vietā būs darbs. Ikdienā uz jūsu pleciem gulsies nopietni, atbildīgi pienākumi – būs jāstrādā čakli un sistemātiski. Taču ir vērts tiekties augstāk, izvirzīt ambiciozus mērķus un uzdrošināties spert izšķirošo soli pretī jaunām virsotnēm. Sekojiet, lai jūsu veikums tiek adekvāti novērtēts, un to arī noformējiet līgumos un dokumentos. Nav vēlamas plašas sabiedriskās aktivitātes un izklaides.

VĒZIS

Prāts būs aizņemts ar jauniem plāniem un idejām. Prātosiet par darbības paplašināšanu un pārmaiņām. Visu ar apdomu! Neko nevajag sasteigt, rūpīga izvērtēšana ļaus izvairīties no kļūmēm un pārrēķināšanās. Darba dienas ritēs nemierīgi, tāpēc atvēliet pienācīgu laiku atpūtai. Vislabāk jutīsieties ģimenes lokā. Ir piemērots laiks attiecību stabilizēšanai un nostiprināšanai.

LAUVA

Gribēsiet iedziļināties situācijās un cilvēku rīcības motīvos. Pārdomāsiet dienu notikumus un izdarīsiet pareizus secinājumus. Mājās paredzami atbildīgi saimnieciskie pienākumi – varat risināt ģimenes lietas un nekustamā īpašuma jautājumus. Sekmīgi nokārtosiet darīšanas iestādēs. Ja pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu, uzklausiet citu cilvēku pieredzi vai ķerieties pie mācībām.

JAUNAVA

Svarīgas attiecības ģimenē. Labprāt pavadīsiet laiku kopā ar savējiem – būs sapratne, domu apmaiņa un rūpes citam par citu. Tas sniegs sirdsmieru un stabilitātes izjūtu. Brīvajiem ļaudīm gan iespējamas pārmaiņas sirdslietās, kaislības un piedzīvojumi. Sarežģītās situācijās atcerieties, ka jums ir labi un uzticami draugi, tomēr uz citu solījumiem pārāk nevajadzētu paļauties.

SVARI

Darbs prasīs iedvesmu, būs labas idejas, un pats ar paveikto būsiet apmierināts. Varat ķerties pie sen izlolotām iecerēm. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi – pievērsiet uzmanību bērnu vēlmēm un atbalstiet viņu ieceres. Arī sirdslietas nevajadzētu atstāt novārtā, pavadiet pēc iespējas vairāk laika ar mīļoto cilvēku. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt interesantu iepazīšanos.

SKORPIONS

Būsiet noskaņots enerģiskai darbībai un ar racionālu prātu izvirzīsiet mērķus. Veiksies lietišķas sarunas un darījumi. Tas gan prasīs nervus un izturību, varbūt kādā brīdī nāksies iziet uz kompromisu. Galvenais – nesatraucieties par niekiem un neiesaistieties strīdos ar kolēģiem. Liela nozīme sirdslietām. Būsiet noskaņots uz romantiska viļņa un gūsiet pozitīvas emocijas.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā mājas dzīve un pienākumi ģimenē. Būs veicami dažādi saimnieciskie darbi – kārtosiet, remontēsiet, izdaiļosiet. Būsiet ciešā saskarē ar ģimenes locekļiem, viņu priekiem un rūpēm. Kopumā gaisotne solās būt pozitīva un iedvesmojoša. Sirdslietās gan jāgādā par saskaņu un nevajag ar mīļoto strīdēties par sīkumiem. Pievērsieties peļņas plāniem un ienesīgiem projektiem.

MEŽĀZIS

Domājiet par izglītošanos neatkarīgi no tā, kādi diplomi jums jau ir, kādu amatu ieņemat un pirms cik gadiem sēdēts skolas solā. Lieti noderēs semināri vai interešu izglītības kursi. Kādam var rasties interese arī par ezoteriskām zinībām. Īstajā brīdī līdzās būs seni draugi, izpalīdzība un atbalsts lieti noderēs. Vajadzētu pievērsties peļņas jautājumiem, tikai jābūt uzmanīgam ar dokumentiem.

ŪDENSVĪRS

Ļoti aktuāla finanšu tēma. Būs dažādas idejas, kā pavairot ienākumus. Varbūt citi par tām brīnīsies, taču jums ies no rokas. Varbūt pienācis laiks ķerties pie sava biznesa veidošanas, nevis ļaut, lai uz jūsu prāta spējām pelna citi? Labas iespējas izcelties profesionālā jomā un pakāpties pa karjeras kāpnēm. Brīvajā laikā atrodiet laiku vienatnei, jo pārdomās izdosies salikt punktus uz «i».

ZIVIS

Ieklausieties intuīcijā un iekšējās izjūtās – tās pateiks priekšā labākos risinājumus, ļaus izprast cilvēku rīcības motīvus un domas. Var nākt viedas un noderīgas atklāsmes. Labprāt palīdzēsiet citiem, rūpēsieties un atbalstīsiet, taču atcerieties arī par savām interesēm un vajadzībām. Iesaistīsieties sabiedriskās aktivitātēs, kuru laikā ir iespēja iepazīties ar interesantu cilvēku. Prieku sagādās izklaides pasākumi.