Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Vai atgriezties Latvijā?

Šobrīd dzīvoju ārzemēs, viena audzinu savu meitiņu, jo ar bērna tēvu izšķīrāmies jau februārī. Neliek mieru doma braukt mājās, uz Latviju, bet bail, vai pēc tam nemeklēšu ceļu atpakaļ. Sakiet, lūdzu, kā būtu, ja es nākamā gada sākumā pārceltos uz dzīvi Latvijā? Kā būtu ar darbu un dzīvesvietu? Vēlos pajautāt arī par privāto dzīvi. Vai man būs iespēja kādreiz satikt otro pusīti vai visu laiku būšu viena? Esmu dzimusi 1990. gadā Zivju zīmē. Annija

Ārzemju tēma jums dzīvē ir un būs svarīga. Ja arī atgriezīsieties Latvijā, pēc kāda laika jums vienalga būs vēlēšanās atkal kaut kur doties. Turklāt to vajag izmantot, jo saistībā ar ārzemēm jums pozitīvi var attīstīties vairākas dzīves tēmas. Mācības, iespaidu gūšana, sirdslietas. Kaut arī šobrīd vienas attiecības ir izbeigtas, ārzemes nāk arī par labu jūsu sirdslietām. Proti – kā pozitīvs bonuss ir, ja cilvēks ir no citas valsts (arī tad ja satiekat viņu Latvijā) vai ja ārzemēs notiek tikšanās ar Latvijas cilvēku, vai vienkārši – ārzemju klātbūtne attiecībās daudz ko palīdz salikt savās vietās. Laulības sektorā jūsu horoskopa kartē atrodas Plūtons, turklāt labās kombinācijās, kas nozīmē, ka laulībā dota pozitīva enerģija un caur laulībām var notikt būtiskas, labvēlīgas pārmaiņas dzīvē.

Runājot par jūsu šābrīža ciklu, astroloģiskajā kartē redzams, ka līdz nākamā gada rudenim Anglijā tas ir labs mācībām, arī diezgan veiksmīgs finansēm, mājokļa jautājumam arī nevajadzētu sagādāt problēmas, taču ir daudz pārdomu un iedziļināšanās sevi. Ja atgriežaties Latvijā, tad var rasties grūtības atrisināt dzīvesvietas jautājumu – nāksies ilgāk meklēt, finanšu ir nedaudz mazāk, bet ne kritiski. Tajā pašālaikā vēlme pēc ārzemēm saglabājas. Tā kā astroloģijā nekas nav viennozīmīgi labi vai slikti, lēmums jāizvērtē pēc racionāliem apsvērumiem.