Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Vēlos izprast situāciju...

Īsā laika posmā zaudēju visus savus mīļos – tēti, mīļoto vīrieti, mammu un tad uzreiz brālīti. Paliku viena pati. Mantojumā saņēmu vecāku māju, kura atrodas tālākā pilsētā, bet mans darbs ir Rīgā, kur īrēju dzīvokli. Darba maiņa notika 2009. gadā. Strādāju savā profesijā, bet tiku atlaista no darba štatu samazināšanas rezultātā. Saprotu, ka dzīve starp divām pilsētām ir par grūtu un arī neatbilst manām finansiālajām iespējām. Būtībā 45 gadu vecumā es sāku savu dzīvi pilnīgi no jauna – sāku mācīties dzīvot viena, apguvu jaunu profesiju, saskāros ar veselības problēmām. Esmu mēģinājusi sakārtot savu personīgo dzīvi un atrast darbu savā profesijā – bet diemžēl neveiksmīgi, ir sajūta, ka es mēģinu atvērt durvis, kurām nezinu kodu. Vēlos pajautāt, vai es varu aizvērt durvis uz pagātni un izveidot jaunas attiecības? Vai man būs iespēja strādāt un dzīvot dzimtas mājās? Esmu dzimusi 1966. gadā Vēža zīmē. Ināra

Dzimtas tēma jums dzīvē ir svarīga, to rāda astroloģiskā karte. Turklāt dzimtas īpašuma pārdošana jums var būt morāli sāpīga, visticamāk jūs vēlēsieties to saglabāt un tajā dzīvot. Taču horoskops rāda, ka diez vai jūs ilgstoši varētu dzīvot vienatnē, laukos, tālā vietā. Jums pamathoroskopā aktīvs ir arī sabiedriskais sektors. Tas nozīmē, ka apkārt ir nepieciešami cilvēki, sabiedriskās vai interešu aktivitātes. Ja īpašums atrodas pilsētā, kur ir sabiedriskās norises, kustība un darbība – tas ir daudz labāk.

Arī darba tēma jūsu dzīvē ir nozīmīga. Viens no būtiskiem nosacījumiem – profesijā censties sasniegt «augstāk, vairāk, tālāk». Tas ir – veidot karjeru, paplašināt darbošanos. Ja ilgstoši būsiet ierindas amatā, tad no tā nebūs maksimālā gandarījuma un maksimālo ienākumu, var rasties problēmas. Jums labāk būt vadošā amatā, bet nav izslēgta arī privāta biznesa veidošana. Tā var būt arī neliela nodarbe līdztekus algotam darbam.

Privātajā jomā astroloģiskā karte rāda, ka dzīvē iespējamas vairākas attiecības. Nākamais astroloģiskais cikls jums sākas pēc 19. janvāra, un tajā parādās laba izaugsme darbā un arī iespējas uzlabot finanšu situāciju. Ja esošais darbs jums īsti nav pa prātam, tad ir vērts lūkoties pēc izdevīgāka, labāk apmaksāta piedāvājuma. Šajā ciklā parādās arī iepazīšanās iespējas.