Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Ko darīt mazdēlam?

Mans mazdēls šogad beidz 9. klasi. Sekmes skolā ir labas, bet viņš kategoriski atsakās iet vidusskolā. Viņš vēlas mācīties tehnikumā. Tur var apgūt arī vidusskolas kursu un pēc tam stāties augstskolā. Lūdzam jūsu padomu profesijas izvēlē. Mazdēls dzimis 1997. gadā Mežāža zīmē. Ar cieņu, Baiba

Jūsu mazdēla individuālajā horoskopā izglītības tēma ir nozīmīga. Viņam ir augstas prāta spējas, kas jāizmanto un jāattīsta. Tehnikums būtu jāizvēlas tāds, kurā labā līmenī ir arī vidusskolas programma, jo, domājams, pēc kāda laika viņam radīsies interese par studijām augstskolā. Iespējams, izvēle slieksies arī uz mācīšanos ārzemēs. Jūsu mazdēlam piemērotākas ir eksaktas nodarbes. Viņš sekmīgi varētu darboties jurisprudencē, būvniecībā, nekustamo īpašumu jomā, tehniskajās specialitātēs, viņš varētu būt labs biržas speciālists, ekonomists, vēsturnieks, kā arī strādāt tūrisma jomā.

Darba tēmai dzīvē būs liela nozīme, turklāt no panākumiem atkarīga pašsajūta. Ar laiku jaunajam cilvēkam vajadzētu orientēties uz privātu vai ģimenes biznesu.