Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Attiecības un karjera

Kā veidosies attiecības ar mīļoto cilvēku, ar kuru dzīvoju kopā desmit gadus, un kā veidosies viņa profesionālā karjera? Es esmu dzimusi 1939. gadā Vēža zīmē, viņš 1933. gadā Lauvas zīmē. Ar cieņu, Rita

Jūsu individuālā horoskopa kartē attiecību tēma iezīmējas kā svarīgs dzīves moments. Būtiski, lai līdzās ir cilvēks, ar kuru kopā varat paplašināt redzesloku. Ja rodas kāda saspringta krīzes situācija, tad labi doties kopīgā ceļojumā un tur attiecības sakārtot.

Mājās jāuzmanās no sīkiem kašķiem un nevajadzētu pārāk censties noteikt toni.

Jūsu draugam ir svarīga mājas dzīve, taču var rasties grūtības to savienot ar profesionālo izaugsmi. Savstarpējās attiecībās ikdienā jāuzmanās no spītēšanās un destruktīviem kašķiem, taču tās ir lietas, kas risināmas. Attiecībā uz mīlestību, pasaules uzskatiem, izpratni par dzīves vērtībām un psihoemocionālo saikni dots daudz laba.

Ja runājam par profesionālo izaugsmi, tad jūsu drauga astroloģiskajā kartē parādās, ka tai ir svarīga nozīme. Tajā pašā laikā situācijas var būt mainīgas un nemierīgas. Labi, ja darbošanās saistās ar izglītības jomu – jāmāca citi un jāmācās pašam! Šogad noteikti vajadzētu censties profesionālajā jomā paveikt to, kas iecerēts. Ir labas kombinācijas izaugsmei, taču nevajadzētu pārāk paļauties uz sadarbības partneriem. Viss, ko iespējams, jākontrolē pašam.