Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Citi raksti

Biznesam nav par agru

Man ir doma sākt savu biznesu, detaļās nestāstīšu. Faktiski ir jau uzrakstīts projekts, lai iegūtu finansējumu. Tā kā dzīvoju pie vecākiem, nākas noklausīties smadzeņu skalošanu, ka esmu par jaunu, ka privāts bizness ir nestabils, ka nodegšu. Kas redzams manā astrokartē? Esmu dzimis 1991. gadā Mežāža zīmē. Mareks

Jums ir iespējas izveidot savu biznesu. Darba tēmu individuālajā horoskopā mēs varam aplūkot pēc trīs parametriem: algots darbs darba ņēmēja statusā, karjera pa vertikāli un savs bizness. No šīm trīs pozīcijām visveiksmīgākais variants būtu savs bizness. Tajā varat darboties ar atdevi un arī gūt labākos ienākumus. Jūsos ir daudz praktiskuma, jo horoskopa kartē dominē Zemes stihija. Jūsu astroloģiskajā kartē šīs stihijas zodiaka zīmēs atrodas sešas planētas! Praktisku un apdomīgu pieeju nodrošina tas, ka Saule (personības iekšējā būtība) un Merkurs (domāšana, prāts) atrodas lietišķajā Mežāža zīmē. Ja gatavojaties veidot biznesu ar kādu kopā, tad gan rūpīgi jāizvērtē saderība, jo atbilstoši horoskopam jūs biznesa lietās vairāk esat individuālais spēlētājs. Tāpat arī apdomīgam jābūt ar kopīgiem finanšu līdzekļiem un kredītsaistībām.

Periods no iepriekšējās vasaras līdz šīs vasaras vidum jums ir bijis piemērots laiks biznesa pamatu likšanai, sarunām ar bankām un projektu apstiprināšanai. Tālāk jāskatās kāds veiksmīgs datums, kad reģistrēt uzņēmumu, bet tas prasa plašāku analīzi, noteikti izvērtējot arī, kādā nozarē gatavojaties darboties.