Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kur bija pazudusi Gunta Virkava?

© Ingrīda Punka

Vairākus mēnešus no sabiedrības redzesloka bija pazudusi tautā mīlētā aktrise Gunta Virkava (66). Taču, kā atklājās, aktrise joprojām ir aktīva un spēlē gan teātri, gan jaunajiem hokeja censoņiem pasniedz aktiermeistarību.

«Man ir visādi plāni, bet ar visiem es negribu dalīties. Strādāju ar 16 un 17 gadus veciem bērniem. Esmu viņiem izveidojusi Lieldienu programmu. Esmu ļoti priecīga, ka man tika uzticēti šie jaunekļi, kas ir topošie Latvijas hokejisti. Man tas bija ļoti liels izaicinājums, kad izrādījām svētku programmas mammām, tētiem, viesiem, citiem hokejistiem un treneriem. Tas ir tik patīkami, ka šīs skolas direktors jaunos hokejistus tik vispusīgi attīsta, ka viņi redz ne tikai ledu, nūju un «šaibu». Es ar šiem jaunekļiem strādāju kā aktiermeistarības pasniedzēja, un man ir liels prieks savu pieredzi nodot jaunajiem cilvēkiem,» par savu nodarbošanos stāsta Gunta Virkava un piebilst, ka turpina arī spēlēt ar savu partneri Jakovu Rafalsonu un Aīdu Ozoliņu komēdijā «Sauc, es nākšu», kas ar viesizrādēm apceļo visu Latviju.

Turklāt Virkavai privātajā dzīvē nākušas klāt priecīgas rūpes, jo meita Elizabete Veikša pavisam nesen, šā gada februāra sākumā, aktrisei dāvāja trešo mazmeitu - Emmu. «Esmu ļoti laimīga vecmāmiņa! Darbs ir mana mīlestība un sirdslieta, bet mana lielākā mīlestība pieder ģimenei - manai meitai un trim mazmeitiņām. Zinu, ka viņas mani nekad nenodos!»