Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Gunta Virkava: Ātri iemīlējos tikai jaunībā

© F64

Latviešu kino un teātra aktrise Gunta Virkava 28. janvārī atzīmēs 67. dzimšanas dienu. Viņa ir dzimusi Ūdensvīra zvaigznājā, kas ir viena no mainīgākajām un ģeniālākajām, bet tajā pašā laikā brīvību vismīlošākajām zodiaka zīmēm.

«Es ļoti mīlu savu ģimeni, un man nav nekas iebilstams pret šāda veida brīvības zaudēšanu. Protams, vienmēr svarīgi saglabāt savu iekšējo brīvību. Ja man netiek apgriezti spārni, varu būt ģimenes cilvēks. Domāju, ka Ūdensvīra zīmē dzimst tie ģēniji, kas ir gatavi ne tikai ņemt, bet dot citiem. Arī pati Ūdensvīra zīme ir attēlota kā cilvēks, kas ar krūku lej ūdeni. Man labāk patīk apdāvināt citus, nekā pašai saņemt dāvanas.

Mēdz teikt, ka sievietes - Ūdensvīri ātri iemīlas. Šādam apgalvojumam es atbilstu daļēji. Ja runājam par brīnišķīgiem cilvēkiem, kurus sastopam savā dzīves ceļā kā vienkāršus draugus, tad es tik tiešām iemīlos ļoti ātri. Ja runājam par pretējo dzimumu, tad ātri iemīlējos tikai jaunībā, tagad man pret vīriešiem ir uzstādīta ļoti augsta latiņa un arī mīlestība ir ļoti lēns un pakāpenisks process. Jāpiebilst, ka Ūdensvīri vienmēr vēlas atklāt kaut ko jaunu. Arī man patīk nemitīgi sevī atklāt ko jaunu, piemēram, nesen sapratu, ka esmu kļuvusi krietni pacietīgāka nekā agrāk. Arī mans darbs ir atklājumiem pilns, jo katra jauna loma ir pārsteigumiem bagāta,» Ūdensvīra zvaigznāja raksturīgākās iezīmes akcentē Gunta Virkava.

Gaviļniecei vēlam pārsteigumiem piesātinātu jubileju!