Ceturtdiena, 16.maijs

redeem Edijs, Edvīns

arrow_right_alt Izklaide

"Baltic Beach Party" gatavosanas darbu laikā miris cilvēks

Šopēcpusdien Liepājā, palīdzot festivāla "ZZ Baltic Beach Party" organizēšanas darbos, gājis bojā kāds gados jauns vīrietis, aģentūrai LETA apstiprināja viens no festivāla organizatoriem Raivo Mediņš.

Notikušo Mediņš sīkāk nekomentēja, vien piebilda: "Pašlaik es zinu tikpat daudz, cik jūs. Izsaku līdzjūtību bojāgājušā tuviniekiem."

Mediņš notiekošo nekomentē, jo viņš pats nav atradies vietā, kur notika nelaime. Ja viņš pats būtu bijis klāt, tad varētu pastāstīt, kas īsti noticis, bet negadījums esot pārāk nopietns, lai atstāstītu, ko teicis viens, otrs un trešais avots, sacīja Mediņš.

Nelaimes gadījums noticis pirms dažām stundām, un pagaidām nav pieņemti nekādi lēmumi saistībā ar festivāla norisi, sacīja Mediņš.

Šovakar notiek visi plānotie festivāla koncerti un netiek plānots lemt arī par izmaiņām turpmākajā festivāla programmā, sacīja Mediņš.

Kā aģentūrai LETA pastāstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Jolanta Knīse, pēc viņas rīcībā esošās informācijas, bojā gājušais ir kāds 20 gadus jauns vīrietis, kurš palīdzējis savam tēvam saslēgt elektrovadus, taču pieskāries pie atsegtiem elektrības vadiem un saņēmis spēcīgu strāvas triecienu. Izsauktie neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi 20 minūtes mēģinājuši vīrieti elpināt, taču glābt viņa dzīvību nav izdevies.

Festivāla organizators Mediņš nekomentēja, vai bojā gājušais ir strādnieka dēls. Ar bojā gājušo Mediņš neesot bijis personīgi pazīstams.