Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Latvijā

"ZZ Baltic Beach Party" laikā aizturēts "Liepājas Metalurga" futbolists Surņins

Liepājā notikušā mūzikas pasākuma "ZZ Baltic Beach Party" laikā aizturēts futbola kluba "Liepājas Metalurgs" futbolists Pāvels Surņins, pie kura konstatētas narkotiskas vielas.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Liepājā notika mūzikas festivāls "ZZ Baltic Beach Party", kura laikā veikti vairāki aresti personām, pie kurām konstatētas narkotiskas vielas. Viena no aizturētajām personām ir Latvijas futbola čempionvienības "Liepājas Metalurgs" futbolists Pāvels Surņins.

Pie Surņina atrasta viena baltas krāsas tablete, kas satur narkotiskas vielas. Sakarā ar notikušo, ierosināta krimināllieta. 24 gadus vecais Surņins Liepājas klubu pārstāv kopš 2005. gada.

"Metalurga" sporta direktors Jurijs Andrejevs sarunā ar Sportacentrs.com teica, ka neesot lietas kursā par notikušo: "Man tā ir pirmā dzirdēšana, nezinu, kurš futbolists varētu būt aizturēts. Komanda tajā pasākumā nepiedalījās."

Festivāla "ZZ Baltic Beach Party" laikā par narkotisko vielu lietošanu, kā arī to glabāšanu aizturēts kāds dīdžejs, pie kura atrasta marihuāna.

Kā vēsta portāls "liepajniekiem.lv", aizturētais ir DJ Rise jeb īstajā vārdā Raitis Meņkins.

Kopumā sāktas 11 administratīvās lietvedības par personu atrašanos narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē.

Policijā sākti 20 kriminālprocesi par narkotisko un psihotropo vielu neatļautu apriti. Pie aizturētajām personām atrasta marihuāna (10 grami), 27 narkotikas saturošas tabletes, vairāk nekā grams metamfetamīna un 3 grami mefedrona.

Apstākļus noskaidros kriminālprocesu gaitā.