Pirmdiena, 29.aprīlis

redeem Laine, Raimonds, Vilnis

arrow_right_alt Izklaide \ Pasākumi

Festivāla sākums maz apmeklēts

Vairāki tirgotāji, kuri iegādājušies dārgas tirdzniecības atļaujas Liepājas pludmalē notiekošajā Baltic Beach Party, ir neapmierināti ar pasākuma nelielo apmeklētāju skaitu tā pirmajā dienā. 22. jūlijā skatītāju pieplūdums bijis niecīgs, tāpēc tirgotājiem šī diena nesusi zaudējumus.

To, ka vēsturiski festivāla pirmā diena, arī tad, kad tas bija tikai divas dienas ilgs, ir bijusi mazapmeklēta, Neatkarīgajai apstiprina mediju centra pārstāvis Edgars Džiguns. Ceturtdienu gan viņš neuzskata par neizdevušos, jo uz pasākumu ieradušies vairāki tūkstoši interesentu. "Tās ir pilnīgas muļķības, ka pirmajā dienā festivāls bija mazapmeklēts. Man nav precīzu skaitļu, cik daudz apmeklētāju bija, bet zinu, ka tie bija vairāki tūkstoši, kādi četri pieci noteikti," apgalvo Baltic Beach Party pārstāvis.

To, cik daudz apmeklētāju pasākumā būs sestdien, viņš neatklāj. "Ar prognozēm neaizraujos, un sauciet to par māņticību, agrāk par festivāla beigām to neatklāsim, taču esam optimisti un ceram, ka būs pietiekami daudz apmeklētāju," piebilst E. Džiguns.

Desmitais festivāls šogad notiek trīs dienas – no 22. līdz 24. jūlijam. Jau ziņots, ka brāļi Raivo un Mareks Mediņi ir pieņēmuši lēmumu nākamgad Baltic Beach Party Liepājā nerīkot, jo neesot pietiekami liela pašvaldības atbalsta.

Pērn festivāls notika divas dienas un to apmeklēja 50 000 skatītāju.