Sestdiena, 18.maijs

redeem Ēriks, Inese, Inesis

arrow_right_alt Izklaide

Horoskopi jūnijam

Horoskopi jūnijam. Sagatavojusi Guna Kārkliņa, žurnāla Praktiskā Astroloģija galvenā redaktore, sertificēta astroloģe.

AUNS

Daudz emociju, kam nevajadzētu ļaut vaļu. Strīdi un noskaņojuma maiņa var sarežģīt situācijas. Mēģiniet saglabāt mieru, nepārslogojiet sevi un atvēliet pietiekami daudz laika atpūtai. Par labu nāks pastaigas pie dabas un meditācijas. Daudz prieka iegūsiet no tikšanās ar draugiem un saviesīgiem pasākumiem. Pienākumu netrūks nedz mājās, nedz darbā. Mēģiniet sadalīt laiku, lai visu varat paspēt. Neiesaistieties strīdos ar priekšniecību.

VĒRSIS

Laba intuīcija un izpratne par lietu kārtību. Ieklausieties, ko saka iekšējā balss, un jūs nekļūdīsieties. Ir vērts pievērsties mācībām, apgūt jaunas iemaņas un meklēt noderīgu informāciju. Viss, ko uzzināsiet, nākotnē izrādīsies noderīgs. Netaupiet enerģiju darbam un jauniem projektiem, tie var izrādīties izdevīgi. Ja nepieciešams, iegādājieties sadzīves tehniku. Kārtojot darīšanas iestādēs, sagatavojieties. Iespējams, ierēdņi runās atšķirīgā valodā.

DVĪŅI

Būs daudz enerģijas un lieliskas idejas. Jūsu pieredze noderēs pašam un citiem, neskopojieties ar padomiem. Piemērots laiks, lai veidotu lietišķus kontaktus un apspriestu darījumus. Idejas būs ienesīgas. Varat iepazīstināt plašāku sabiedrību ar savām idejām, meklēt domubiedrus un sponsorus. Patīkamas emocijas iegūsiet no tikšanās ar draugiem un kultūras pasākumu apmeklējuma. Ja dosieties atvaļinājumā, izvēlieties eksotisku maršrutu.

VĒZIS

Ar smaidu un pievilcību atvērsiet durvis uz cilvēku sirdīm, un kāda tikšanās var izrādīties īpaša. Sirdi sildīs romantiskas noskaņas. Ļaujieties sapņiem siltos vasaras vakaros! Darbā iespējas realizēt sen izlolotas ieceres, taču nesabojājiet kaut ko ar pārsteidzīgu rīcību un nemainiet norunas. Kā jau vienmēr, arī mājās būs daudz darāmā. Ieplānojiet svarīgus saimnieciskos darbus, remontu vai kārtojiet ar nekustamo īpašumu saistītus jautājumus.

LAUVA

Darbā situācija diezgan nemierīga. Iespējamas kādas pārmaiņas, reorganizācija vai jauni uzdevumi, kas jums nebūs pa prātam. Saglabājiet mieru un necentieties kaut ko mainīt, lai viss rit savu gaitu. Brīvajā laikā satiecieties ar draugiem, apmeklējiet saviesīgus vai sportiskus pasākumus, bet neiesaistieties tur, kur citi kārto attiecības. Pašā sirds stūrītī jutīsiet mostamies siltas jūtas, un var atklāties kādas klusas simpātijas.

JAUNAVA

Aktīvs un piepildīts laiks. Paredzamas dažādas sabiedriskās aktivitātes, tikšanās ar draugiem un biznesa partneriem. Mērķtiecīgi realizēsiet savus profesionālos plānus un izvirzīsieties līderos. Domājiet ilgtermiņā, var rasties lieliskas iespējas izveidot lietišķos kontaktus, kas nesīs peļņu nākotnē. Galvenais – radoša un elastīga pieeja! Veidojiet uzkrājumus vai ieguldiet kādā vērtīgā pirkumā. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi.

SVARI

Svarīga ģimenes tēma. Jāparūpējas par tuvākajiem un it īpaši jāpievēršas bērnu vēlmēm un vajadzībām. Varat kopā pārkārtot mājokli un mainīt atvasīšu istabas noformējumu. Svarīga arī sirdslietu tēma. Laiks randiņiem un romantikai. Izbaudiet vasaras piedzīvojumus un priecājieties par dzīvi! Galvenais darīt to, kas uzlabo omu, dod dzīvesprieku un vairo optimismu. Gandarījumu gūsiet no radoša darba, un tas nesīs arī panākumus.

SKORPIONS

Daudz pūļu un enerģijas paņems darbs. Gribēsiet visu izdarīt pēc iespējas labāk, taču, iespējams, radīsies arī kādi šķēršļi un situācijas, kuras nevarēsiet ietekmēt. Sargieties no stresa un nepūlieties, ja vezums nekust uz priekšu. Vislabāk būtu paņemt atvaļinājumu un doties aizraujošā ceļojumā ar plašu kultūrvēsturisku programmu. Ja tas nav iespējams, izmantojiet brīvo laiku atpūtai un organisma stiprināšanai. Vajadzētu iemācīties ko jaunu.

STRĒLNIEKS

Svarīga sirdslietu tēma. Ja kaut kas nav tā, kā jūs vēlētos, noteikti izrunājieties ar savu otro pusīti. Atklāta un sirsnīga saruna daudz ko saliks savās vietās. Nemetieties dēkās un šaubīgos piedzīvojumos. Liela nozīme senai draudzībai, novērtēsiet, ka līdzās ir cilvēki, uz kuriem varat paļauties. Veiksies lietišķās darīšanās. Varat kārtot jautājumus iestādēs un bankās. Iespējams, pavērsies labas peļņas iespējas, tikai viss rūpīgi jāaprēķina.

MEŽĀZIS

Rūpes par ģimeni un mājas saimniecību. Gribēsiet par visu būt lietas kursā un palīdzēt atrisināt tuvinieku problēmas. Nepārcentieties. Mīļie radiņi to var uzskatīt par iejaukšanos viņu privātajā dzīvē. Brīvdienās sarīkojiet omulīgus pasākumus ar ģimeni un draugiem, tas sniegs pozitīvas emocijas. Darbā nāksies strādāt ar pilnu atdevi. Noderēs pieredze un zināšanas. Radīsies interesantas idejas attiecībā uz peļņu. Lieciet tās lietā!

ŪDENSVĪRS

Jāpapildina zināšanas un profesionālās iemaņas, jo pēkšņi var atklāties, ka kaut ko nezināt. Nesatraucieties – mācīties nekad nav par vēlu! Darba dzīve būs dinamiska, tikšanās, tālruņa zvani un sapulces. Jo vairāk paveiksiet, jo vairāk nopelnīsiet. Sekmes lietišķajos jautājumos, kas saistās ar nekustamo īpašumu vai finansēm. Ja jūtaties no dienu steigas noguris, atrodiet laiku atpūtai. Vienatnē radīsies labas idejas un viedas atziņas.

ZIVIS

Esiet apdomīgs finanšu lietās, jo izdevumi var pārsniegt ienākumus. Sekojiet rūpīgi līdzi un iekārtojiet rēķinu grāmatiņu. Diezgan lieli izdevumi var saistīties ar mājas saimniecību. Savējos lutiniet ar mēru. Izejot sabiedrībā, satiksiet interesantas personības, kam var būt nozīme turpmākajā dzīvē. Īstajā brīdī līdzās būs labi draugi. Neliedziet savu atbalstu un padomu, ja kāds to lūdz. Būs laba intuīcija un izpratne par cilvēku dabu.