Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Pasaulē \ Izklaide

Gigantiskais bezpajumtes kaķis atradis mīlošus saimniekus

© dailymail.co.uk

Lielo minci, kuru tā izmēra dēļ mediji pamanījušies nodēvēt par „kaķazauru”, adoptējis kāds jauks pāris, kurš izvēlēts no vairāk kā 50 citu cilvēku konkurences.

Kad kaķītis izauga lielāks par dažu labu suni, sasniedzot gandrīz 10 kilogramu svara, viņš nonāca zināmās grūtībās, jo neviens nevēlējās dot lielajam zvēram mājas.

Runcītis klejoja pa pilsētas ielām un pirms tika nogādāts patversmē pat izpelnījās iesauku „kaķazaurs Rekss”. Beidzot, pēc tam, kad minča adopcijas iespēja tika izreklamēta internetā, jauns pāris no Bostonas ieraudzīja zvēru un iemīlēja to no pirmā acu skatiena. „Kad es pirmo reizi ievēroju šo kaķi, nodomāju, ka viņš izskatās patiešām stilīgi. Viņš patiesībā ir lielāks par dažiem suņiem,” spriež kaķa jaunais saimnieks Endrijū Milika, kurš iztiku pelna kā grafiskais dizaineris.

Tagad pāris lielo kaķīti ir laimīgi nogādājis mājās un ar savu jauno draugu jūtas patiešām apmierināti. Viņi atklāj, ka kaķim ir laba apetīte un miermīlīgs, slinks raksturs, kā arī savas dienas „kaķazauram” patīk vadīt laiski atpūšoties uz dīvāna. „Nepagāja ilgs laiks, kamēr runcis sāka justies kā mājās un aizņemt lielāko daļu mūsu dīvāna,” smejas kaķa jaunais saimnieks.