Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Aktieris Andris Bērziņš: Neticu savas meitas pēkšņajai mīlai pret mani!

© Publicitātes foto

Pēc tam, kad intervijā žurnālam «Santa» Nacionālā teātra aktrise Marija Bērziņa pastāstīja par attiecībām ar tēvu – populāro aktieri Andri Bērziņu, ar kuru nav tikusies vairākus gadus, viņš sociālajā vietnē «Facebook» precizējis savas atbildes uz meitas interviju.

"1. Nevēlos satikties ar Mariju ne divatā, ne trijatā, ne četratā vai piecatā, es jau pateicu, ka paņemu pauzi!

2. Visu vasaru tepat vien biju Mērsragā, 60 km no Košraga, mani neviens negribēja ne satikt, ne apskaut, ne parādīt dzīvesbiedru, ne mazdēliņu un atzīties mīlestībā!

3. Domāju, ka pēkšņie mīlas un apskāvienu plūdi ir, pateicoties rakstam, kurš sekoja pēc koncerta Dzintaros.

4. Savā 70 gadu dzimšanas dienas koncertā speciāli neaicināju meitu ne uz koncertu, ne uzstāties, lai man nebūtu stresa situācijas.

5. 11 gadu laikā, kopš esmu aizgājis no L. Sīles, no savas meitas esmu saņēmis interesi tikai par naudas jautājumiem (bankas konta izraksts, uzturēšanas nauda, mājas dāvināšanas līgums utt.).

6. Man patīk viņas teiciens «aci pret aci». Gribas pielikt «zobu pret zobu», «vaigu pret vaigu». (Varbūt tas ir patiesais iemesls, lai satiktos divatā, jo kur pēkšņi tādi uzsvars un pēkšņi mīlas uzplūdi…)

7. Viņas sarunas pavasarī… Tas ir mans zvans mazdēlam dzimšanas dienā cerībā, ka uzaicinās ciemos uz mazdēla gada jubileju, bet saruna atkal bija tikai par naudu un priekš manis neatradās laiks ne tad, ne arī pusgadu pēc tam! Bija arī vēsa vēstule tēvam, kurā man tika paziņots, citēju: «Ar mazā cilvēka nākšanu pasaulē, mana enerģija būtu jāvelta viņam, nevis pieaugušajiem cilvēkiem.»

8. Neesmu saņēmis atvainošanos arī par visiem dubļiem, ko saņēmu kā tēvs tiesas zālē no savas meitas puses…

9. Marija raksta, ka viņa novērtē, ka Inese cīnās ar manu «zaļo pūķi». Inese dara ne tikai to, bet arī taisa un palīdz veidot man koncertprogrammas («Es šonakt sēdēšu uz jumta», «Nāc uz manām trepēm spēlēties», «Uzvelciet baltu kreklu», «Svētvakars», nerunājot par to milzīgo mīlestību, ko saņemu). 10. Nākamais ir Pūķa gads, un es arī esmu Pūķa gadā dzimis un ceru, ka man būs jauna, skaista programma, ar kuru varēšu iepriecināt savus klausītājus un skatītājus, kuri mani patiesi mīl un atbalsta.

P. S. Es esmu Antiņš, bet Pajoliņš «točno» ne un neticu savas meitas pēkšņajai mīlai pret mani!

P. P. S. Iesaku noskatīties raidījumu TV arhīvā «Daudz laimes, jubilār!» ar Mariju Bērziņu, kur uz Volmāra ātro jautājumu par to, kas viņa gribētu būt un kādā laikmetā gribētu dzīvot, viņa apmēram 22. raidījuma minūtē atbild, ka gribētu atrasties Krievijas vai Francijas galmā starp intrigantēm un indētājām… (???)" tā aktieris.