Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Šovbizness

Latvijas skaistumkonkursu dalībnieces neklātienē sacenšas Krievijā

© publicitātes foto

Piedalīšanās starptautiskos skaistumkonkursos dod atpazīstamību un iespēju sevi piedāvāt kā modeli ārpus Latvijas robežām. Mūsu meitenēm dažādos konkursos ir veicies diezgan labi – izcīnīti daudzi tituli.

Taču trīs no pašmāju skaistulēm, pašām to nezinot, piedalās Krievijā notiekošajā konkursā «Miss Doll». Pagaidām vislabāk veicies «viceprincesei» Sanitai Kubliņai.

Pašlaik trīs latvju skaistumkonkursu dalībnieces – Kristīne Djadenko, Sanita Kubliņa un Ieva Kokoreviča – cīnās Krievijā dzīvojošā modes mākslinieka El Salvador skaistumkonkursā «Miss Doll». Tiesa, neviena no viņām uz Krievzemi nav devusies un pašas, visticamāk, pat nezina par savu dalību šajā konkursā. Skaidrojums ir visai vienkāršs: mākslinieks vadoties pēc visu iepriekšējo gadu skaistumkonkursu fotogrāfijām, ir izveidojis aptuveni 30 Bārbiju stila lelles pēc, viņaprāt, labāko dalībnieču prototipa. Leļļu izskatā meitenes konkurē savā starpā, pozē fotokamerām un demonstrē savus greznākos tērpus.

ŠOBRĪD LĪDERE

«Miss Universe 2006» dalībniece Sanita Kubliņa no Latvijas bija tā gada perspektīvākā skaistumkonkursa dalībniece – tā mūsu blondās skaistules pārtapšanu par lelli pamato pats idejas autors, Krievijā dzīvojošais modes mākslinieks El Salvador. Skatītāju balsojumā Kubliņas lellei ir augstākais novērtējums starp pārējām latvietēm.

GRŪTI ATPAZĪT

Ielūkojieties vērīgi, vai atpazināt šovu «Dziedi ar zvaigzni» un «Sapņu līgava» galveno varoni Ievu Kokoreviču? Grūti ir, taču šādi izskatās lelle, kas veidota pēc viņas prototipa. Tiesa, lelle diez ko balsotājiem nepatīk.

KOMPLIMENTU JŪRA

Mūsu skaistulei Kristīnei Djadenko mākslinieks, kas izveidojis lelli pēc meitenes prototipa, velta visvairāk komplimentu. Kristīne ir nodēvēta par skaistumkonkursu vērtīgāko atradumu, kas šobrīd plūc slavas laurus Holivudā.