Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Vakara Ziņas \ Trakas lietas

Latviešu cīkstonis sacensībās Anglijā startē ar ugunskrustu uz galvas

© Vakara Ziņas

Viens no Lat­vi­jas pa­zīs­ta­mā­ka­jiem bez­no­tei­ku­mu cī­ņu meis­ta­riem Mār­tiņš Eg­le, kurš ne­sen de­vās uz cī­ņu šo­vu «Clash of Warriors 8» Liel­bri­tā­ni­jā, pa­ma­nī­jies ne ti­kai no­bie­dēt pa­sau­lē pa­zīs­ta­mo bi­ju­šo UFC cīk­sto­ni no Bra­zī­li­jas Ma­ri­o Ne­to, bet arī šo­kēt ar sa­vu fri­zū­ru cī­ņu or­ga­ni­za­to­rus.

Eg­le cī­ņu šo­vā bi­ja ga­ta­vo­jies pār­steigt šo­va or­ga­ni­za­to­rus un bri­tu pub­li­ku ne ti­kai ar sa­vu snie­gu­mu rin­gā, bet arī ar vi­zu­ālo tē­lu. Vi­ņam uz gal­vas bi­ja iz­vei­dots sim­bols, kas cī­ņu or­ga­ni­za­to­riem ļo­ti at­gā­di­nā­ja kāš­krus­tu.

Bri­ti bi­ja šo­kē­ti ne pa jo­kam un li­ka Mār­ti­ņam ma­tu sa­kār­to­ju­mu pār­tai­sīt, jo pre­tē­jā ga­dī­ju­mā viņš ne­tiks pie­laists pie cī­ņas. Eg­le fri­zū­ru pār­tai­sī­ja, ta­ču cī­ņa ne­no­ti­ka tā­pat – vi­ņa pre­ti­nieks sla­ve­nais bra­zī­lie­tis Ma­ri­o Ne­to stun­du pirms do­ša­nās «bū­rī» ar lat­vie­šu spē­ka mit­ri­ķi pa­zi­ņo­ja, ka ir ap­sli­mis.

«Sā­ku jau ie­sil­dī­ties, bet tad ģēr­btu­vēs ie­nā­ca or­ga­ni­za­to­ri un tei­ca, ka ma­na cī­ņa at­cel­ta, jo pre­ti­nieks it kā sa­sli­mis. Uz svēr­ša­nos Ma­ri­o bi­ja sveiks un ve­sels...,» ap­bē­di­nāts par at­cel­to cī­ņu bi­ja lat­vie­šu MMA (Mixed Mar­ti­al Arts) spe­ci­ālists Mār­tiņš Eg­le.

Nā­ka­mo cī­ņu Eg­le aiz­va­dīs 12. de­cem­brī te­pat Lat­vi­jā pret Lie­tu­vas ka­ra­tē čem­pi­onu Rim­dau­gu Kut­kai­ti. Ce­rams, ka šo­reiz pre­ti­nie­ku ne­pie­mek­lēs ne­kā­das pirm­scī­ņas kai­tes.